Höstens program

KvinNets höstprogram 2014

 

  • Kaffemöte på Thuleslund torsdagen den 25 september klockan 15.00. Ingen föranmälan behövs. Ta gärna med en gäst. Kaffe och kaka finns att köpa till ett mycket bra pris. Inget tema denna gång, utan fritt samtal.

 

  • Studiebesök hos Camilla Alexandersson på fina anläggningen Thulesbo säteri den 30 september kl. 18.00. Camilla är equiterapeut, d.v.s. hon arbetar med hästar och ryttare för att hästen ska hålla sig frisk, stark och välmående. Hon arbetar med olika typer av behandlingar bl. a. kiropraktik, akupunktur och massage. Hon kommer att visa och berätta om sina metoder och tala om sina företagsvisioner. Intresserad av att se mer av och höra mer om denna ovanliga verksamhet? Skicka ett mejl till Elisabet Norin, elisabet@elisabetnorin.se eller slå en signal på 0708-418480 så vidarebefordrar hon till Camilla hur många vi blir. Anmälan senast 23 september.

Thulesbo säteri ligger invid Tullesbo slott, mellan Övedskloster och Bjärsjölagård.

 

  • Studiebesök hos Cia Wahlgren från Blentarp som startat Mina Sockerdrömmar, ettcafé och tårteria i Sjöbo på Västergatan i Sjöbjörnens gamla lokaler. Lördagen den 4 oktober klockan 15.00. Specialiteten är lyxiga tårtor och bakverk tillagade från grunden. Vi bjuds på en provsmakning av olika fyllda minicupcakes och macaroner som Cia brukar göra till bröllop. Och Cia berättar om sina drömmar och planer! Med kaffe eller te till, 85 kronor per person Anmälan till info@kvinnet.se senast den 30 september.

 

  • Kaffemöte på Thuleslund torsdagen den 30 oktober klockan 15.00. Ingen föranmälan behövs. Ta gärna med en gäst. Kaffe och kaka finns att köpa till ett mycket bra pris. Denna gång berättar Magdalena Annersten Gershater, KvinNet-medlem, om sina erfarenheter att arbeta i Abu Dhabi. Magdalena är specialist inom diabetsmedicin och har under de senaste åren till stor del verkat i Förenade Arabemiraten där hon undervisat blivande diabetessjuksköterskor. Magdalena kommer att tala om att sälja utbildningar/uppdragsutbildnngar, om hur man identifierar marknader och säljer in sin produkt/kompetens, men också bjuda på berättelser från mötet med en annan kultur.

 

  • Studiebesök hos Linda Vasel, modedesigner, Östra Kärrstorp. Torsdagen den 13 november kl. 18.30. OSA senast den 10 november till info@kvinnet.se. Ett litet exklusivt klädmärke med skräddat som kännetecken. Linda berättar om sitt företag och om sina tankar kring klädskapandet. Vi är i hennes fantastiska studio i den gamla skolan som hon köpte för snart tre år sedan. Inspirerande samtal i en lika inspirerande miljö! Artikel om henne kommer även i höstens nummer av Österlen 360. Hemsida: www.vasel.se

 

  • Kaffemöte på Thuleslund torsdagen den 27 november klockan 15.00. Ingen föranmälan behövs. Ta gärna med en gäst. Kaffe och kaka finns att köpa till ett mycket bra pris. Medlemsmöte! Detta kaffemöte ägnas helt åt att diskutera föreningens framtid. Hur vill vi verka? Vad ska föreningen ha för mål och mening? Nya styrelseledamöter behövs från nästa årsmöte. Vilka vill fortsätta?
Det här inlägget postades i Kaffemöte. Bokmärk permalänken.